Anunț angajare Centrul de Medicină Navală
august 26, 2021
Anunț angajare Diago Medical
septembrie 14, 2021

Informații desfășurare examen de grad principal 2021

În atenția candidaților la examenul de grad principal sesiunea septembrie 2021

Locațiile de desfășurare ale examenului de grad principal sesiunea septembrie 2021 sunt:

Nr. Crt.DataSpecialitateLocație examenSala examenAdresa
102.09.2021Asistență medicală generalăCampus universitar – Facultatea de medicină – Corp B –Aula A1, A2 si A3 – Etaj 1   Aula P20 si P23  – Parter  Aleea Universității nr. 1
203.09.2021Alte specialitățiCampus universitar – Facultatea de medicină – Corp B –  Aula A1, A2  – Etaj 1    Aleea Universității nr. 1

Candidații au acces in sălile de examen între orele 8.00-8.45, pe baza tabelelor afișate la intrare și a actului de identitate aflat în termen de valabilitate.

Candidații care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului cu testele – grilă pierd dreptul de participare la examen.

Testul grilă se va completa numai cu pix cu pastă albastră.

             Nu se vor prezenta la examen persoanele care se află în următoarele situații :

  • cei cu febră (mai mare de 37,3 0 C) și/sau semne/simptome de infecție respiratorie (rinoree, strănut repetat, tuse, dificultăți în respirație – scurtarea respirației).
  • cei confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, aflați în perioada de izolare la domiciliu.
  • cei care sunt declarați contacți direcți cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2, aflați în perioada de carantină la domiciliu / carantină instituționalizată.

Măsuri igienico-sanitare ce trebuie respectate în organizarea și în desfășurarea examenului de grad principal:

–        intrarea în cladire și în sălile de examen se va face eșalonat în funcție de zone sau de săli;

–        accesul se va face cu două ore înainte de începerea examenului (pentru a nu se crea aglomerări)

–       la intrarea în clădire se va realiza termometrizarea cu un termometru non-contact, de către o persoană desemnată, instruită în acest sens. Nu vor avea acces persoanele cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius;

–  la intrarea în clădire, toţi candidații vaccinați sau nevaccinati vor prezenta „Declarația pe propria răspundere” completată. NU se acceptă semnarea electronică a declarației.

–        asigurarea dezinfecției mâinilor cu dezinfectant pe bază de alcool la intrarea în sală;

–        purtarea măștii medicale de către candidați și supraveghetor;

–        respectarea, de către candidați și supraveghetori, a măsurilor generale de prevenire a infecției SARS CoV-2 pe tot parcursul examenului (distanțarea fizică, evitarea atingerii cu mâna a nasului, ochilor și gurii, strănutul în plica cotului/batistă de unică folosință);

–        candidații vor avea propriile recipiente de apă;

–        ieșirea din sală după terminarea examenului se va face eșalonat, evitându-se alomerările la ușile de ieșire.

–      contestațiile privind formularea întrebărilor se vor transmite către Comisia Centrala de Examen (OAMGMAMR Sediul Central) prin e-mail la adresa secretariat@oamr.ro în termen de 24 de ore calculate de la ora corectării ultimei lucrări ( 02 septembrie 2021 asistență medicală generală și 03 septembrie 2021 specialități). Contestațiile privind recalcularea punctajului obținut la testul grilă se soluționează de către Comisia Locala de Examen (OAMGMAMR Filiala Constanța) prin transmitere la adresa oamr_cta2004@yahoo.com. Contestația va fi formulată de către canditat, care o va semna si o va transmite pe e-mail in format pdf.

Candidații sunt obligați să poarte mască medicală de protecție pe gură și nas ( nu se acceptă masca textilă), pe toată durata desfășurării examenului, până la sfârșitul examenului și părăsirea locatiei de examen.

PREȘEDINTE

COMISIA LOCALĂ DE EXAMEN