Cursuri luna februarie 2019!
ianuarie 29, 2019
ANUNT IMPORTANT! 13 FEBRUARIE 2019
februarie 13, 2019

Anunt important – 2019!

ANUNT IMPORTANT!!!

Avand in vedere ca in acest moment suntem in plin proces de avizare/reavizare pentru anul 2019 si numarul dosarelor depuse pentru obtinerea avizului anual pentru exercitarea profesiei este foarte mare, activitatea pe platforma de cursuri ramane suspendata.
CONFORM PREVEDERILOR LEGALE VA REAMINTIM CA ASISTENTII MEDICALI CARE AU PROFESAT MAI MULT DE 6 LUNI IN ANUL 2018 AVEAU OBLIGATIA DE A EFECTUA NUMARUL OBLIGATORIU DE CREDITE PANA LA SFARSITUL ANULUI RESPECTIV PENTRU AVIZUL 2019.

Termen de eliberare documente

Eliberarea certificatelor de membru si a avizelor anuale pentru exercitarea profesiei se va face in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la transmiterea pe e-mail a tuturor documentelor numai pe e-mailul titularului de drept (conform acordului pentru procesarea datelor semnat olograf). Termenul a fost extins datorita numarului mare de solicitari.

Foaia de varsamant pentru plata cotizatiei se va transmite pe e-mailul titularului in termen de 7 zile de la inregistrarea cererii solicitantului.

Avizul anual de libera practica se va elibera numai daca sunt indeplinite conditiile conform legislatiei in vigoare.

Eliberarea adeverintelor pentru participare la concurs/examen se va face in termen de 3 zile lucratoare de la transmiterea tuturor documentelor necesare.In cazul in care una din conditii nu este indeplinita dosarul/e-mailul se considera respins (titularul va primi e-mail de respingere), reluandu-se procedura la cererea solicitantului dupa completarea dosarului - se va transmite un nou e-mail.

ATENTIE: Toate solicitarile si documentele transmise pe e-mailul filialei vor fi inregistrate numai de LUNI pana JOI, in intervalul 10.00-16.00.

Vineri este zi speciala pentru reprezentantii desemnati din partea unitatilor sanitare din judetul Constanta.

Tot ce se transmite in afara intervalului mai sus mentionat va fi inregistrat cu ziua urmatoare lucratoare.

OAMGMAMR FIL. CONSTANTA 
STR. MIHAI VITEAZUL NR. 81
FAX 0241660455