Rezultate obținute în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi | 2022
decembrie 20, 2022
Eliberare certificate absolvire program de specializare -sesiunea 2022
ianuarie 9, 2023

Anunț important!

In intervalul 29 DECEMBRIE 2022 – 06 IANUARIE 2023 activitatea cu publicul la sediul filialei OAMGMAMR Constanta se sisteaza in aceasta perioada .

Membrilor OAMGMAMR care la data solicitării nu îndeplinesc condițiile necesare acordării avizului 2023 și care solicită avizul dupa 31 decembrie 2022, eliberarea avizului anual pentru exercitarea profesiei se va face cu valabilitate doar de la data solicitării și îndeplinirii tuturor condiţiilor legale.

ATENTIE! Asistentii medicali care transmit/retransmit zilnic aceleasi documente vor primi numar de inregistrare pentru ultimul e-mail trimis, astfel termenul de eliberare a documentelor prelungindu-se automat de la data transmiterii ultimului e-mail.

Va rugam sa nu mai reveniti cu e-mailuri sub forma de intrebari: este complet dosarul? Ati primit documentele? Mai este nevoie de ceva? Raspunsurile nu se pot transmite instant/pe loc, avand in vedere ca numarul e-mailurilor este de ordinul sutelor de solicitari zilnic.

Va dorim sanatate si un An Nou plin de realizari!

Echipa OAMGMAMR Constanta