DATE CU CARACTER PERSONAL!
aprilie 6, 2015
Anunț angajări, aprilie 2015!
aprilie 8, 2015

A XIII-a Conferință Națională a OAMGMAMR

Dragi colegi,

Am plăcerea de a vă invita la cea de-a XIII-a Conferință Națională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, care va avea loc la Craiova, în perioada 22-25 septembrie 2015.

Tema din acest an este “Dezvoltarea profesiei, siguranța pacientului și eficiență în alocarea resurselor, repere fundamentale ale performanței profesionale”.

Este o temă generoasă, care ne permite să abordăm domenii fundamentale ale profesiei, la care trebuie să ne raportăm în orice act al exercitării profesiei.

Este o temă care invită la analiză, unde ne aflăm ca profesioniști și ca organizație pe traseul spre excelență pe care ni l-am asumat, este o temă care provoacă la explorare a noi direcții de acțiune în efortul continuu de asigurare a calității serviciilor de îngrijiri și a siguranței pacienților.

Nu în ultimul rând este o temă care invită la reflecție individuală privind valorile fundamentale și crezul profesional care ne definesc pe fiecare.

O organizație care învață, o cultură mereu adaptată schimbărilor, în care implicarea, dăruirea, motivarea altruistă și pasiunea pentru o profesie nobilă dau contur din ce în ce mai mare rolului colegilor noștri în asigurarea sănătății populației, sunt teme majore pe care vă invit să le dezbatem împreună.

Participând la acest eveniment fiecare dintre noi va fi recompensat printr-un un timp de maximă calitate, cunoștințe și experiențe profesionale noi, plăcerea de a dialoga cu colegi experți, și totodată inedite experiențe culturale oltenești pregătite cu mare ospitalitate de gazdele conferinței.

Mircea Timofte

Președinte

Pentru detalii suplimentare accesați: www.oamr.ro