Participare gratuită la webinarul „Situații dificile privind reprocesarea automată a endoscopului”
aprilie 3, 2023
Anunț important Sărbători Pascale!
aprilie 11, 2023

„Sănătate pentru toți” | Ziua Mondială a Sănătății

În fiecare an, pe 7 aprilie, este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătății pentru a marca înființarea Organizației Mondiale a Sănătății. În contextul aniversării a 75 de ani de la înființarea OMS, tema de anul acesta, „Sănătate pentru toți”, ne invită să ne alăturăm eforturilor de promovare a sănătății și de îmbunătațire a sănătății globale.
În plus, astăzi este un moment oportun pentru a recunoaște și a aduce mulțumiri lucrătorilor din domeniul sănătății care au luptat în prima linie pentru a ne proteja sănătatea, în special în contextul pandemiei de COVID-19, și pentru a pleda pentru investiții sporite în domeniul sănătății la nivel global.

Articolul „Sănătate pentru toți” | Ziua Mondială a Sănătății apare prima dată în OAMGMAMR.

Termen de eliberare documente

Eliberarea certificatelor de membru si a avizelor anuale pentru exercitarea profesiei se va face in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la transmiterea pe e-mail a tuturor documentelor numai pe e-mailul titularului de drept (conform acordului pentru procesarea datelor semnat olograf). Termenul a fost extins datorita numarului mare de solicitari.

Foaia de varsamant pentru plata cotizatiei se va transmite pe e-mailul titularului in termen de 7 zile de la inregistrarea cererii solicitantului.

Avizul anual de libera practica se va elibera numai daca sunt indeplinite conditiile conform legislatiei in vigoare.

Eliberarea adeverintelor pentru participare la concurs/examen se va face in termen de 3 zile lucratoare de la transmiterea tuturor documentelor necesare.In cazul in care una din conditii nu este indeplinita dosarul/e-mailul se considera respins (titularul va primi e-mail de respingere), reluandu-se procedura la cererea solicitantului dupa completarea dosarului - se va transmite un nou e-mail.

ATENTIE: Toate solicitarile si documentele transmise pe e-mailul filialei vor fi inregistrate numai de LUNI pana JOI, in intervalul 10.00-16.00.

Vineri este zi speciala pentru reprezentantii desemnati din partea unitatilor sanitare din judetul Constanta.

Tot ce se transmite in afara intervalului mai sus mentionat va fi inregistrat cu ziua urmatoare lucratoare.

OAMGMAMR FIL. CONSTANTA 
STR. MIHAI VITEAZUL NR. 81
FAX 0241660455