A PLECAT DINTRE NOI O COLEGĂ, UN EROU!
decembrie 16, 2014
LA MULTI ANI!
decembrie 19, 2014

NOI COMPETENTE OBTINUTE IN CADRUL PROIECTULUI EUROPEAN “Dezvoltareacompetentelorprofesionalepentrufemeile din sistemulsanitar, pe o piatainclusiva a muncii – FEMIN”

19.12.2014

FEMIN

NOI COMPETENTE OBTINUTE IN CADRUL PROIECTULUI EUROPEAN

“Dezvoltareacompetentelorprofesionalepentrufemeile din sistemulsanitar,  pe o piatainclusiva a muncii – FEMIN”

 

OrdinulAsistentilorMedicaliGeneralisti, MoaselorsiAsistentilorMedicali din Romania, beneficiar al proiectului“Dezvoltareacompetentelorprofesionalepentrufemeile din sistemulsanitar,  pe o piatainclusiva a muncii – FEMIN”POSDRU/144/6.3/S/128729, a organizatin perioada18-19decembrie 2014 pentru75 de persoane din grupultinta din judetulConstanta,examenele de finalizare la cursurile de calificare de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Pe parcursul celor 360 de ore, sustinute pe o perioada de 4 luni de zile,75 femei inscrise in grupul tinta au beneficiat de pregatire teoretica si practica, in calificarile de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Cursurile desfasurate in Constanta, s-au finalizat cu succes prin participarea cursantelor la examenul de evaluare a cunostintelor dobandite,prin testare teoretica si proba practica. Desi emotiile cursantelor au fost mari, totusi au fost constructive, fapt reflectat in rezultatele foarte bune obtinute la examene, avand o promovabilitate de 100% .

Participantele din grupa de Baby sitter si cele 2 grupe de Ingrijitoare batrani la domiciliu, evaluate de reprezentantii de la Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) , vor primi diplome recunoscute la nivel national, eliberate de ANC,fiind astfel recunoscute competentele si cunostinte acumulate pe intreaga perioada a desfasurarii cursurilor.

Cele 75 de femei, vor beneficia de o subventie acordata in cadrul proiectului in valoare de1068 lei iar 8 din cele 75 de participante vor avea posibilitatea sa participe la vizite de lucru transnationale la partenerul transnational Consejo General de Enfermería (Spania).

Proiectulestecofinantat din Fondul Social European, prinProgramul Operational Sectorial DezvoltareaResurselorUmane 2007 – 2013 – „Investestein oameni!”, Axaprioritara 6” Promovareaincluziuniisociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovareaegalitatii de sansepepiatamuncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729.

Pentruinformatiisuplimentareprivindproiectul, contactati OAMGMAMR, str. InginerZablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

 

Persoana contact: RalucaCheptanaru, Expert informaresipromovare