Cursuri trimestrul III 2012
iunie 25, 2012
JURAMANT
iulie 4, 2012

Anunt angajare: Asistent/a medical de laborator – Synevo Constanta

Synevo recruteaza un asistent/a medical de laborator in cadrul departamentului de microbiologie al laboratorului Synevo Constanta.

  • Candidatul/a la postul de ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana energica, cu experienta in activitatea de laborator, orientate catre calitate si cu dorinta permanenta de a se instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale, al metodelor de lucru si al procedurilor existente la nivelul departamentului.
  • Va avea o experienta practica de cel putin 2 ani intr-un laborator clinic;
  • Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator si va avea Autorizatie de libera practica valabila;
  • Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;Va fi bun utilizator al computerului si va avea abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator

Cerinte

Persoana angajata ca ASISTENT MEDICAL LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, cu verificarea aparaturii din dotare din punctual de vedere al calibrarilor si al relatiei cu furnizorii de mentenanta. Raspunde de respectarea termenelor pe segmentul de flux de productie aferent si de livrarea corecta a buletinelor de rezultate.

Oferta (bonusuri, beneficii)

O cultura organizationala bazata valori puternice. Credem in munca in echipa, pasiunea pentru calitate si integritate.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC SYNEVO ROMANIA SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.