Anunț- Cardul Profesional European
ianuarie 19, 2016
CURSURI FEBRUARIE 2016!
ianuarie 22, 2016

ANUNT IMPORTANT – CURSURI ON-LINE 2016

 • ANUNT IMPORTANT – CURSURI ON-LINE 2016
  Incepand cu anul 2016, OAMGMAMR fil. Constanta pune la dispozitia membrilor sai, cursuri de educatie medicala continua on-line prin intermediul platformei http://www.oamr-emc.ro/constanta/Inregistrarea pe platforma se face prin crearea unui cont de utilizator conform indicatiilor din sectiunea “instructaj video”. Dupa crearea/activarea contului on-line, utilizatorul poate alege cursul la care doreste sa participe. Momentan este disponibil un singur curs “Managementul durerii”, curs creditat cu 15 credite, taxa de participare 30 de lei, valabil pentru toti asistentii medicali.

  ATENTIE: LOCURI NELIMITATE. Documentul de plata va fi generat si poate fi printat de pe platforma on-line, din contul de utilizator creat anterior. Plata se va face prin depunere numerar in contul bancar precizat in foaia de varsamant generata, precizand in mod obligatoriu la banca: nume prenume participant si denumirea cursului on-line. Activarea accesului la curs se va face numai dupa evidentierea platii pe extrasul de cont. Din momentul activarii cursului vor fi disponibile 240 de ore pentru finalizarea cursului. In cazul in care nu se parcurge tot cursul sau au fost epuizate cele trei incercari pentru rezolvarea testului online cursul se considera NEPROMOVAT.

  ATENTIE: Certificatul de absolvire va fi eliberat numai dupa ce s-a obtinut punctaj de trecere (minim 70 de puncte) si dupa apasarea butonului ”Finalizare Curs”. In cazul in care nu s-a apasat acest buton si cele 240 de ore au trecut, va expira accesul la curs si procesul devine ireversibil, drept urmare eliberarea certificatului nu mai este posibila.”

   

  Pentru mai multe detalii, puteti accesa si instructaj video http://www.oamr-emc.ro/constanta/instructaj-video/.