CURSURI LUNA MAI 2019!
mai 3, 2019
CURSURI LUNA IUNIE 2019!
iunie 14, 2019

12 mai – Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali! La mulţi ani!

12 mai – Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali! La mulţi ani!

În fiecare an, pe 12 mai, este marcată Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali! Anul acesta, tema aleasă de Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali este „Sănătate pentru Toţi”. Nu întâmplător a fost aleasă: zilnic, asistenţi medicali din întreaga lume susţin „Sănătatea pentru Toţi” în cele mai provocatoare circumstanţe cu resurse limitate de furnizare a serviciilor medicale persoanelor care au cea mai mare nevoie de ele. Asistenţii medicali sunt parte importantă din echipa medicală fără de care nu ar putea fi asigurată asistenţa medicală în unităţile sanitare, dar nu numai.

De ziua lor, reprezentanţii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Constanţa, felicită toţi colegii, le urează sănătate, putere de muncă, mai ales că rolul lor în profesia pe care şi-au ales-o este, nu de puţine ori, vital!

Termen de eliberare documente

Eliberarea certificatelor de membru si a avizelor anuale pentru exercitarea profesiei se va face in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la transmiterea pe e-mail a tuturor documentelor numai pe e-mailul titularului de drept (conform acordului pentru procesarea datelor semnat olograf). Termenul a fost extins datorita numarului mare de solicitari.

Foaia de varsamant pentru plata cotizatiei se va transmite pe e-mailul titularului in termen de 7 zile de la inregistrarea cererii solicitantului.

Avizul anual de libera practica se va elibera numai daca sunt indeplinite conditiile conform legislatiei in vigoare.

Eliberarea adeverintelor pentru participare la concurs/examen se va face in termen de 3 zile lucratoare de la transmiterea tuturor documentelor necesare.In cazul in care una din conditii nu este indeplinita dosarul/e-mailul se considera respins (titularul va primi e-mail de respingere), reluandu-se procedura la cererea solicitantului dupa completarea dosarului - se va transmite un nou e-mail.

ATENTIE: Toate solicitarile si documentele transmise pe e-mailul filialei vor fi inregistrate numai de LUNI pana JOI, in intervalul 10.00-16.00.

Vineri este zi speciala pentru reprezentantii desemnati din partea unitatilor sanitare din judetul Constanta.

Tot ce se transmite in afara intervalului mai sus mentionat va fi inregistrat cu ziua urmatoare lucratoare.

OAMGMAMR FIL. CONSTANTA 
STR. MIHAI VITEAZUL NR. 81
FAX 0241660455