Anunț important Sărbători Pascale!
aprilie 21, 2022
Rezultatele întâlnirii Comitetului Consultativ al Centrului European de Excelență în Cercetare pentru Educație Profesională Continuă
aprilie 27, 2022

Tema Congresului Internațional ICN 2023: „Asistenții medicali împreună: o forță globală pentru sănătate”

Consiliul Internațional al Asistenților Medicali (ICN) și Asociația Asistenților Medicali din Canada (CNA) vor găzdui în comun cel de-al 29-lea Congres ICN în perioada 1-5 iulie 2023 la Montreal, Canada, cu tema: „Asistenții medicali împreună: o forță globală pentru sănătate”.

„În ciuda succesului Congresului organizat virtual în 2021, suntem cu adevărat încântați să găzduim un eveniment în format tradițional anul viitor la Montreal! Congresele noastre organizate până în prezent au permis multor mii de asistenți medicali să se alăture și să învețe unul de la celălalt, precum și de la experți la nivel înalt, pe o serie de probleme stringente pentru profesie. Așteptăm cu nerăbdare să avem această oportunitate încă o dată! Aș dori să mulțumesc Asociației Asistenților Medicali din Canada pentru găzduirea a ceea ce promite a fi un eveniment cu adevărat interesant și educațional!”, a declarat Dr. Pamela Cipriano, Președintele ICN.

Sylvain Brousseau, Președintele CAN, a declarat: „Sunt foarte încântat să invit asistenții medicali din toate colțurile lumii să se alăture în orașul meu natal, Montreal, pentru Congresul ICN din 2023. În calitate de asistent medical este o adevărată onoare și un privilegiu deosebit să putem organiza Congresul ICN la Montreal în timp ce sunt președintele CNA. CNA așteaptă cu nerăbdare să găzduiască în comun acest eveniment și asistenți medicali din întreaga lume care predau, învață, relaționează și sărbătoresc profesia la nivel global.”

Congresul ICN este cel mai important eveniment dedicat asistenților medicali organizat la nivel global. Atrăgând mii de asistenți medicali pentru a discuta despre cele mai critice subiecte din domeniul sănătății, acestă adunare aduce împreună experți de nivel înalt din lumea îngrijirilor medicale și nu numai.

„ICN 2023 promite să fie un eveniment mult mai mare și mai de impact decât oricând! Lumea noastră se schimbă atât de rapid, iar asistenții medicali trebuie să profite de orice oportunitate pe care o avem pentru a discuta, a dezbate, a stabili relații și a învăța să ne asigurăm că suntem conectați cu aceste schimbări și provocări incredibile cu care ne confruntăm. Îi invităm pe toți asistenții medicali, studenții și colegii noștri din alte profesii medicale sau pe cei care lucrează îndeaproape de asistenți, să ni se alăture la Montreal în iulie 2023!”, a afirmat CEO-ul ICN, Dl. Howard Catton.

Asociația Asistenților Medicali din Canada a găzduit Congresul ICN în alte trei ediții anterioare: în 1929 și 1969, la Montreal, și în 1997, la Vancouver. Congresul din 2023 va avea loc la Palatul Congreselor din Montreal. Mai multe informații despre înregistrare și trimiterea rezumatelor vor fi trimise în perioada următoare.

Articolul Tema Congresului Internațional ICN 2023: „Asistenții medicali împreună: o forță globală pentru sănătate” apare prima dată în OAMGMAMR.