Campania „Nursing Now” se prelungește până în iunie 2021
iunie 9, 2020
Hotărârea nr. 15/ 12.06.2020 pentru abrogarea art.27 alin.(4) din Hotărârea Consiliului național al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România nr. 36/2016
iunie 12, 2020

Summitul online #EndPJparalysis

 În 2020, ne propunem să vă aducem în atenție evenimente și conferințe desfășurate pe plan internațional care pot fi accesate online, gratuit și care pot aduce valoare adaugată exercitării profesiei  și promovării potențialului de leadership în sistemul medical.

#EndPJparalysis reprezintă o mișcare globală îmbrățișată de asistenții medicali și terapeuți. Scopul acesteia este de a pune în valoare timpul pacienților și de a-i ajuta să trăiască o viață deplină prin reducerea imobilității și a dependenței, în același timp, protejând demnitatea acestora și încurajând interacțiunea socială.

În 2020, summitul global, organizat online în perioada 9-10 iulie, va beneficia de înscriere gratuită și va fi dedicat impactului pandemiei COVID asupra starii fizice si psihice a pacienților cu decondiționări musculare.

Temele Summit-ului din acest an sunt:

·       Îngrijire imediată și pe termen mai lung pentru cei care se recuperează de la Covid-19;

·       Implicații ale tratamentului post-izolare și modificări ale modului de îngrijire;

·       Impactul asupra personalului medical, asupra leadershipului și a capacității de schimbare.

Cei interesați pot afla informații suplimentare și se pot înscrie la eveniment accesând linkul următor:

Global Summit 2020 – End PJ Paralysis

Articolul Summitul online #EndPJparalysis apare prima dată în OAMGMAMR.