Regizoarea Carolyn Jones: „Asistenții medicali știu mai bine decât oricine altcineva cine suntem și ce anume ne face să reacționăm ca ființe umane.”
iunie 3, 2020
Summitul online #EndPJparalysis
iunie 11, 2020

Campania „Nursing Now” se prelungește până în iunie 2021

Această pandemie a demonstrat întregii lumi valoarea uriașă a profesiei de asistent medical și contribuția imensă a asistenților medicali, în toate domeniile, de la îngrijirile comunitare până la cele intensive, din spitale. Acum trebuie să ne asigurăm că acest lucru va duce la creșterea investițiilor și a susținerii profesiei, pe viitor.  Ținând cont de acest lucru, Burdett Trust și Consiliul Campaniei Nursing Now au hotărât extinderea acesteia, până la finalul lunii iunie 2021, perioadă în care eforturile se vor concentra în două direcții: susținerea rețelei formate și a Nightingale Challenge.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, care s-a alăturat oficial inițiativei „Nursing Challenge” în noiembrie 2019, salută extinderea campaniei Nursing Now în vederea atingerii rezultatelor și impactului dorit.

Investiția în asistenții medicali și moașe este esențială pentru îmbunătățirea sănătății la nivel global. Nightingale Challenge este provocarea lansată de Consiliul Internațional al Asistenților Medicali pentru susținerea unei mișcări globale pentru pregătirea și responsabilizarea viitoarei generații de asistenți medicali și moașe ca leaderi, practicieni și promotori ai sănătății. Nightingale Challenge se bazează pe înțelegerea faptului că îngrijirile de sănătate eficiente sunt furnizate de echipe multidisciplinare și că asistenții medicali și moașele au potențialul și ar trebui să joace un rol din ce în ce mai influent în cadrul acestor echipe. Inițiativa susține astfel obiectivul campaniei Nursing Now, de a îmbunătăți starea de sănătate la nivel global, prin creșterea profilului și statutului asistenților medicali.

Articolul Campania „Nursing Now” se prelungește până în iunie 2021 apare prima dată în OAMGMAMR.