ANUNȚ IMPORTANT
decembrie 22, 2021
Declarația președintelui ICN de Ziua Internațională a Femeilor
martie 12, 2022

ANUNȚ pentru asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie interesați să participe la cursuri pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI

În acest moment, se fac înscrieri pentru cursul Controlul tuberculozei din cadrul proiectului „ Organizarea de programe de depistare precoce ( screening) , diagnostic si tratatment precoce al tuberculozei, inclusive al tuberculozei latent!”

Cursul este derulat în intervalul 18.01.2021-27 ianuarie 2022 și va avea loc pe platforma naţională OAMGMAMR, sub forma a 4 webinarii susţinute de medici pneumologi din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, cu experiență vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Cursul este gratuit și creditat cu 15 puncte EMC. Ataşat regăsiți toate informațiile necesare, inclusiv tematica aferentă sesiunilor.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul proiectului https://controltb.ro/calendar-sesiuni/ sau prin contactarea echipei de proiect la adresa  pocu49@cpss.ro 

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta: gdinu@cpss.ro,  0720190080