Curs pentru asistenții medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie
martie 6, 2021
Rezultatele Reuniunii asistenților medicali șefi, moașelor șefe, precum și a Asociațiilor naționale de asistenți și moașe,  din regiunea europeană a OMS
martie 24, 2021

Anunț important cu privire la încheierea contractelor de prestări servicii cu asistenții medicali care își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare

În urma demersurilor Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România prin care ne-am adresat ministrului sănătății prin adresa nr. 94/11.02.2021 referitor la interpretarea prevederilor OUG nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății și a Ordinului comun MS-MDLPA nr. 73/83/2021 pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 4 alin. (2) și (3) din OUG nr. 3/2021 cu privire la încheierea contractelor de prestări servicii cu asistenții medicali care își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare, vă informăm că prin adresa nr. 09/02.03.2021 Ministerul Sănătății ne-a comunicat:

“contractul de prestări servicii prevăzut în anexa la Ordinul comun MS-MDLPA nr. 73/83/2021 se va încheia numai de către asistenții medicali care sunt înregistrați ca persoană fizică independentă, în condițiile legii.”

Articolul Anunț important cu privire la încheierea contractelor de prestări servicii cu asistenții medicali care își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare apare prima dată în OAMGMAMR.