In atentia asistentilor medicali care au de efectuat cursul obligatoriu de resuscitare cardiorespiratorie in anul 2019


Anuntul a fost postat pe data de 6.11.2019!

ANUNT IMPORTANT!!!

In atentia asistentilor medicali care au de efectuat cursul obligatoriu de resuscitare cardiorespiratorie in anul 2019

In anul 2019 OAMGMAMR filiala Constanta a pus la dispozitia membrilor lunar cursul obligatoriu de resuscitare cardiorespiratorie conform legislatiei in vigoare si a datelor transmise de formator. Avand in vedere ca pana la aceasta data exista membri care nu au sustinut acest curs, invitam toti asistentii medicali din judetul Constanta care au obligativitatea efectuarii acestui curs in anul curent sa depuna la secretariatul filialei o cerere in acest sens, care va fi inregistrata pe loc (in programul de primiri documente). Toate cererile vor fi analizate si verificate, iar cererile justificate vor fi onorate. Nu vor fi aprobate cererile persoanelor care dubleaza cursul sau nu au nevoie de acest curs.
Pentru asistentii medicali din unitatile sanitare care au reprezentant desemnat, cererile sunt primite numai prin reprezentant/unitatea angajatoare.
Inscrierea la curs se va face in ordinea depunerii cererilor la filiala.
ATENTIE! Pentru toti asistentii medicali care au sustinut acest curs in anul 2019 (au ocupat locul in grupa inutil), si nu aveau obligatia efectuarii lui, cursul de RCR se considera dublat.