Anunt important, februarie 2020!


Conform legislatiei in vigoare asistentii medicali care au profesat mai mult de 6 luni in anul 2019 aveau obligatia efectuarii cursurilor pana la data de 31.12.2019, pentru obtinerea celor 30 de credite (cursuri, simpozioane, conferinte, etc) necesare eliberarii avizului anual pentru exercitarea profesiei valabil pentru anul 2020.
In acest moment pe platforma online www.oamr-emc.ro/constanta/ poate fi accesat un curs gratuit, Precautiunile standard si barierele de preventie si izolare, restul cursurilor nu pot fi accesate deoarece sunt in proces de acreditare/reacreditare.
Atentie! Asistentii medicali care efectueaza cursuri in perioada reavizarii sunt obligati sa depuna la dosarul de reavizare copie dupa certificatele de absolvire ale cursurilor.
Precizam ca platformele www.oamr-emc.ro /constanta/ si www.oammr-evidenta.ro nu sunt interconectate, iar creditele obtinute online nu sunt automat adaugate la manifestarile EMC in Registrul Unic National al Asistentilor Medicali. Creditele online se introduc in luna urmatoare efectuarii cursurilor in baza raportarilor generate de platforma de cursuri.
Pentru cursuri sustinute pe teritoriul altei filiale OAMGMAMR, fie ele și online, conform legislației în vigoare creditele se introduc în Registrul Unic Național de filiala respectiva care a organizat și creditat cursul.